Informatie en
voorwaarden

Informatie en algemene voorwaarden

Informatie:

Wij gebruiken de rijschoolsoftware van PlanGo. Dat is handig voor ons, maar ook voor jou! In de plango LeerlingApp vind je al je afspraken, vorderingen en facturen. Je kunt je in de LeerlingApp ook voorbereiden op je rijlessen met uitleg en filmpjes over praktijkonderwerpen. Daarnaast kun je ook theorie leren in de app, met lesstof, video’s, deeltoetsen en oefenexamens. Zo heb je nog maar één app nodig om je rijbewijs mee te halen!

Meer informatie over de PlanGo theorie ? Klik dan op de foto hieronder!

Meer informatie over de PlanGo leerling app? klik dan op de foto hieronder!

Intake gesprek kantoor Malden alleen op afspraak.

De rijlessen vinden plaats in Malden/ Nijmegen en omgeving en starten en eindigen vanaf een vaste locatie bij jou in de buurt. Een groot voordeel dat je op deze manier nooit een andere leerling naar huis moet brengen. Dus geen taxirijden. Uiteraard houden wij ons aan de regels van de overheid wat betreft Corona : Voor aanvang les auto luchten/ desinfecteren interieur lesauto/ Leerling en instructeur maken gebruik van handgel en dragen een mondmasker.

Rijlessen mogelijk vanaf 16½ jarige leeftijd. (Kijk op de site van 2 to drive.) 

Opfriscursus:

Opfriscursus voor mensen die al jaren zijn of haar rijbewijs hebben maar toch angsten kennen.
Kunnen doormiddel van deze opfriscursus weer opnieuw vertrouwd raken in het verkeer. Denk hierbij aan de nieuwe rotondes in Nijmegen!. En het leren rijden met de nieuwe veiligheid systemen.

Algemene Voorwaarden:

Vooruit betaalde lespakket moet binnen 1.5 jaar opgemaakt worden. Het is dus niet mogelijk om lessen te spreiden over meerdere jaren. Deze komen naar bovenstaande periode te vervallen.

Afgesproken rijlessen dienen minimaal 24 uur voor aanvang te worden geannuleerd.

Te late of geen annuleringen worden 100% in rekening gebracht.

Betalingen: Losse rijlessen contant betalen of vooruit via bank. Pakketen kunnen in vooraf afgesproken termijn worden betaald met uitzondering van aanbiedingen of anders overeengekomen.

Let op Prijswijzigingen voorbehouden.